Trænger gulvet til en udskiftning?

Hos Nordic Gulvservice har vi erfaring med de fleste former for gulvarbejde. Af den grund har vi udført utallige udskiftninger af gulve for private- og erhvervskunder i København og Roskilde. Ligeledes kan vi også hjælpe dig, hvis gulvet blot har brug for en reparation og ikke den helt store udskiftning. Med vores faglige viden og erfaring finder vi frem til den rette løsning for dig.

Erfaren gulvmand til udskiftning af gulv

Med vores erfaring samt faglige viden inden for gulvservice, er du altid sikret professionel rådgivning og vejledning . Vi vurderer altid hvorvidt det bedst kan betale sig med en udskiftning eller reparation af gulvet.

Vi lever af glade kunder

Hos Nordic Gulvservice stræber vi efter at være din foretrukne gulvmand. Vi mener ikke, at det ikke behøver at være en dyr omkostning at “puste” liv i dit gamle gulv. Af den grund tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris på vores arbejde. Ligeledes går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og vi forlader ikke dit gulv før vi begge er tilfredse med resultatet.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et godt tilbud på udskiftning af gulv

Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt. Og vi giver selvfølgelig altid et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Fang os på telefonen 71 74 51 50 eller ved at skrive til os på mail kontakt@nordicgulv.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI
  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.