GULVSERVICE

Årets Håndværker finalist 2024 trofæ

Altid kunden i centrum

3 års garanti

Vi har Elitesmiley

Vi er godt forsikret

KONTAKT OS I DAG


  Altid kunden i centrum

  3 års garanti

  Vi er godt forsikret

  Oversigt

  Eksperter i trægulve

  Som eksperter i gulvservice tilbyder Nordic Gulvservice ApS en række forskellige ydelser inden for gulvbehandling af trægulve.

  Vi udfører blandt andet gulvafslibning og gulvafhøvling, hvor vi fjerner ridser, pletter og ujævnheder i gulvet og giver det en flot og ensartet overflade.

  Derudover tilbyder vi også oliering, lakering og sæbebehandling af gulve, så de beskyttes og får en smuk og holdbar finish.

  Med mere end 15 års erfaring i branchen er vi stolte af at kunne sige, at vores arbejde er både effektivt og af dansk kvalitet.

  Vi går ikke på kompromis med vores arbejde, og vi sørger altid for at efterlade et flot og funktionelt resultat til vores kunder.

  Vores kunder siger

  God gulvservice forlænger gulvets levetid

  At få udført gulvservice på regelmæssig basis kan forlænge levetiden på dit gulv betydeligt. Ved at fjerne ridser og skrammer, og ved at tilføre en beskyttende overflade, kan du forhindre yderligere skader og forhindre at gulvet bliver nedslidt og tager skade med tiden.

  Udover at forlænge levetiden på gulvet, kan gulvservice også give en række andre fordele. Med en ny oliering, lakering eller sæbebehandling kan du give dit gulv en frisk og flot finish, som kan forbedre hele rummets udseende. Desuden kan en ny gulvbehandling også give gulvet en bedre modstandsdygtighed overfor snavs og pletter.

  Hvis du er boligejer, virksomhedsejer eller en del af en boligforening, kan det være en god idé at overveje gulvservice som en del af din vedligeholdelsesplan. Det kan spare dig for penge på den lange bane ved at forlænge levetiden på dit gulv og give dig et flot og funktionelt gulv i mange år frem. Kontakt os gerne for mere information om vores ydelser og priser.

  Før og efter billede af trægulv

  Den rette gulvservice til det rette gulv

  Det er vigtigt at få udført den rette gulvservice, da forskellige typer gulve kræver forskellige former for behandling. Det er derfor vigtigt at indgå et samarbejde med en professionel gulvmand. Hos Nordic Gulvservice ApS har vi den nødvendige viden og erfaring til at vælge den rette behandlingsmetode til dit specifikke gulv. Ved at vælge den rette gulvservice kan du forlænge levetiden på dit gulv og sikre, at det får den bedst mulige beskyttelse og efterbehandling. Hos Nordic Gulvservice ApS har vi den nødvendige ekspertise og kendskab til træsorter, gulvtyper, materialer og teknikker, der sikrer dig et sublimt resultat der vil glæde og gavne i mange år.