Stor ekspertise inden for gulvservice

Hos Nordic Gulvservice kan vi hjælpe med de fleste typer af gulve, samt de fleste former for gulvservice. Vi byder på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen, hvorfor du er garanteret en effektiv og kvalitetsbevidst gulvmand. Vi har en bred vifte af kompetencer, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os. Vi står klar med udstyret til at hjælpe dig i København og Roskilde, men vi kører gerne ud på større dele af Sjælland hvis opgaven byder sig.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Vi lever af glade kunder

Som gulvfirma har vi et stort fokus på vores kunder, hvorfor vi altid tager en dialog omkring arbejdet og processerne der følger med. Med vores faglige viden vejleder vi dig frem til den mest optimale løsning. Vi tager os altid tid til opgaven, og vi forlader ikke dit gulv før både du og vi er tilfredse med resultatet. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan nyde resultatet af vores gulvarbejde i mange år frem.

Derudover mener vi ikke at det behøver at være en dyr affære at puste liv i sit gamle gulv. Af den grund er vi kendt for at tilbyde gulvafslibning til en fair pris. Oftest er vi billigere end andre gulvmænd uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi altid klar på at give et konkurrencedygtigt tilbud på gulvservice.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os angående gulvservice

Har du spørgsmål til os angående gulvservice? Så kontakt os endelig på telefon 71 74 51 50, så vi kan tage en snak om dit næste gulvprojekt. Du kan også vælge at skrive til os på mail kontakt@nordicgulv.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt – og selvfølgelig med et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER
  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.