Gulvservice har vi mange års erfaring med at tilbyde

Er du på udkig efter professionel hjælp til lakering af gulv eller gulvafhøvling? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Nordic Gulvservice kan vi hjælpe med de fleste typer af gulve samt de fleste former for gulvservice. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Roskilde, København samt resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mere end 18 års erfaring i gulvbranchen, hvorfor du er garanteret en effektiv og kvalitetsbevidst gulvmand, når du samarbejder med os. Vi har en bred vifte af kompetencer, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar med udstyret til at hjælpe dig med enhver opgave.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Modtag professionel gulvservice af høj kvalitet hos os

Som gulvfirma har vi et stort fokus på vores kunder, hvorfor vi altid har en tæt dialog omkring arbejdet og processerne, der følger med. Med vores faglige viden vejleder vi dig frem til den mest optimale løsning. Vi tager os altid tid til at løse opgaven professionelt, og vi forlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan nyde resultatet af vores gulvservice i mange år frem.

Derudover mener vi ikke, at det behøver at være en dyr affære at få fikset gulvet. Af den grund er vi kendt for at tilbyde gulvafslibning og gulvbehandling til en fair pris. Oftest er vi billigere end andre gulvmænd uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er desuden altid klar på at give et konkurrencedygtigt tilbud på gulvservice.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for at høre nærmere

Har du spørgsmål til os angående gulvservice? Så kontakt os endelig på telefon 71 74 51 50, så vi kan tage en god snak om dit næste gulvprojekt. Du kan også vælge at skrive til os på e-mail kontakt@nordicgulv.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt – og selvfølgelig med et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER
  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.