Gulvafslibning & gulvafhøvling

København & Nordsjælland

Har du brug for en gulvafslibning af høj kvalitet til din bolig i København eller Nordsjælland? Så er Nordic Gulvservice det rette firma til at hjælpe dig. Med mere end 15 års erfaring som fagmand i gulvbranchen, er der få ting vi ikke har arbejdet med. Du er derfor sikker på, vi får styr på dit gulv, når det trænger til en overhaling.

Gulvafslibning og gulvafhøvling udført af professionelt gulvfirma

Nordic Gulvservice er et kompetent og professionelt gulvfirma med mere end 15 års erfaring i gulvbranchen.
Vores gulvmand varetager enhver opgave hos private og erhvervskunder i og omkring Storkøbenhavn & Nordsjælland

Grundet vores mangeårige erfaring inden for faget kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling.

Vi ved, hvad der skal til, for at dit gulv bliver så godt som nyt. Dette kan vi også mærke på vores kunders tilfredshed. 

Anmeld-håndværker har vi modtaget årets håndværker, på baggrund af vores kunders gode anmeldelser. Vi har desuden elitesmiley – så du kan være tryg ved at lade dit projekt i vores hænder.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Hvornår trænger dit gulv til en afslibning?

  Vi anbefaler normalt, at du bør investere i en gulvafslibning, når du lægger mærker til det gulvet er blevet meget ridset, eller hvis lakken på dit trægulv viser tegn på slid.
  Yderligere er der eksterne elementer, der også bidrager til hvor ofte du bør få foretaget en gulvafslibning.

  Har du for eksempel et husdyr, som en hund eller kat, oplever gulvet mere slid, hvilket kan bidrage til dit gulvs tilstand. Det samme gælder for køkkenet eller spisestuen. I disse rum vil der være større chance for, at gulvet kommer i kontakt med væsker, klistret materialer, fedt og andre lignende substanser.

  Alle disse ting kan efterlade permanente mærker og dermed skabe en snavset og snusket gulv. Uanset kvaliteten eller typen af materiale dit gulv er lavet i, vil det tage skade af disse spild. Og det er når du bliver opmærksom på dette, at vi anbefaler at du kontakter os og får en slibning af dit trægulv.

  Gulvarbejde til en fair pris

  Som kunde hos os, vil du blive mødt af en effektiv og erfaren gulvmand. Vi har stor erfaring med alle typer gulve og kan derfor vejlede dig i forhold til den bedst egnede løsning.

  Det behøver ikke at være en dyrt at få dit gamle gulv til at se nyt ud. Vi er kendt for, at tilbyde gulvafslibning og efterbehandling til en fair pris.

  Hos Nordic Gulvservice, står vi til rådighed, hvis du skal bruge et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling.

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os

  Invester i dit gulv​

  Udover at rense og beskytte dit gulv, kan gulvafslibning sparer dig en del penge i forbindelse med salg af bolig. Er dit gulv beskadiget, vil værdien falde. Ligeledes skal du bruge mere tid på at få løst dette problem. Og når det kommer af køb, salg og overtagelse af boliger, er tid ikke altid en ressource du har et overskud af. Yderligere vil prisen for en gulvafslibning være betydeligt lavere end det beløb salgsværdien vil falde med i vurderingen.

  Ligeledes kan et velslebet gulv være en del af et stærkt førstehåndsindtryk hvis du ønsker at udleje. Selv i tilfælde hvor du overvejer at skifte dit gulv pga. skader og snavs, anbefaler vi, at du i første omgang får foretaget en gulvafslibning.

  Det yderste lag af gulvet vil blive fjernet, så du kan se om der er tale om overfladiske eller dybe skader. Hvis der er tegn på dybere skader, er det muligt at få lavet en gulvhøvling. Denne procedure fjerner mere af gulvets øverste lag, hvorefter det vil blive slebet og lakeret efter behov.

  Sammenlagt er alle disse indgreb stadig markant billigere end at få skiftet dit gulv, og vi anbefaler derfor at booke et besøg fra os, så vi sammen kan vurdere hvad den bedste løsning for dig er.

  Erfarent gulvfirma til alle former for gulvservice

  Som gulvfirma byder vi på mere end 15 års erfaring i gulvbranchen.
  Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice.

  Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling.

  Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

  Hvad koster gulvafslibning og gulvafhøvling?

  Du undrer dig sikkert over hvad gulvafslibning og gulvafhøvling egentlig koster. Det er der ikke noget entydigt svar på, da det afhænger af en række forskellige faktorer. Herunder bl.a. gulvets tilstand. Er dit gulv f.eks. meget slidt, kan det være at der skal bruges ekstra tid på opgaven. Derudover kræver nogle træsorter også særlige arbejdsprocesser, mens andre blot bliver behandlet på traditionel vis.

  En gulvafslibning og gulvafhøvling minder på mange måder om hinanden, blot man ved en gulvafhøvling går dybere ned i træet. Denne behandlingsmetode vil derfor også være en tand dyrere, end en almindelig gulvafslibning. Dette skyldes at behandlingen er mere omfattende end en afslibning.

  Uanset hvilken behandling dit gulv har brug for, så kan du hos Nordic Gulvservice forvente konkurrencedygtige priser. Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud, så dit gulv kan komme til at fremstå som nyt igen.

  Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

  Er du i tvivl om, hvilken behandling dit gulv har brug for? Så hjælper vi gerne med at finde frem til den rigtige løsning.

  En gulvafhøvling går dybere ned i træet, hvilket betyder, at det ikke er alle gulve, der kan klare afhøvlingen. Det vil fjerne ujævnheder og små niveauforskelle, der med tiden er kommet i gulvet. Herefter afsluttes gulvafhøvlingen med en afslibning og overfladebehandling.

  I de fleste tilfælde vil det være tilstrækkeligt med en gulvafslibning, da langt de fleste ridser og misfarvninger sidder i overfladen. En gulvafslibning er også mere skånsom end en afhøvling, da det som sagt kun er overfladen der slibes.

  Er du i tvivl om hvilken behandling dit gulv har brug for, så rådgiver vi dig gerne til den bedste løsning. Vi er eksperter inden for faget, og har med vores mange års erfaring, løst et utal af forskellige gulvopgaver.

  Gulvafslibning før og efter

  Vi har hos Nordic Gulvservice mange års erfaring med renovering og afslibning af trægulve. Det er blevet til mange færdiggjorte og løste opgaver, som du bl.a. kan se i vores før og efter billeder af gulvafslibning. Det giver en god idé om, hvad vores dygtige fagmænd kan gøre for dit gulv.
  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig til gode, da vi er specialister i, hvad vi laver.

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Vi lever af tilfredse kunder

  Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi er derfor tilknyttet Anmeld Håndværker, så vores kunder har mulighed for, at give vores arbejde karakter.

  Det betyder, at du som kunde kan se hvad vores kunder mener om vores kommunikation, pris, oprydning, overholdelse af aftaler og tilfredshed.

  Her kan du se et udvalg af vores tidligere projekter.

  Hyppigt stillede spørgsmål

  Da gulvene i din bolig er en af de største, og mest trafikeret, overflader, er det vigtigt at du søger for, at det har den nødvendige beskyttelse til a kunne klare denne mængde af slid. Derfor er det også lige så vigtigt, at beskyttelsen bliver varetaget og håndteret af professionelle fagmænd. Det sikrer ikke kun at arbejdet bliver udført korrekt, men også at resultaterne vil være holdbare. Vi anbefaler derfor at du undersøger et gulvfirma nærmere, før du vælger at tage imod deres tilbud. For bare fordi et firma har eksisteret i mange år, betyder det ikke at det er et godt firma. Ligeledes kan et nyopstartet firma have udført arbejde af højeste kvalitet.

  Indikation på kvalitet

  En god måde selv at vurdere hvor dygtige firmaerne reelt er, er ved at tjekke sider som trustpilot. Her får du et indblik i hvad tidligere kunders oplevelser med det gældende firma har været. En anden god indikator på et gulvfirmas kvalitet, kan være hvis de er medlem af en garanti ordning. Det viser at firmaet står ved kaliteten af det arbejde de udfører, og hvis uheldet er ude, skal du ikke betale for reparationer. Ligeledes kan du undersøge hvorvidt et gulvfirma har vundet nogle priser, eller har andre udmærkelser fra branchen. Disse er nemlig svære at fuske med.

  Gulvfirmaer udfører normalt en række forskellige typer af gulvpleje og vedligeholdelse. Og dertil hører forskellige priser. For at undgå, at du betaler for en service du ikke har brug for, er det derfor værd at vide præcis hvilken pleje dit gulv behøver.

  Gulvlakering

  Ved arbejde med gulvlakering pålægges et lag af beskyttende lak ovenpå dit trægulv. Dette vil holde det værste skidt og snavs ude af træværket, men med tiden vil dette blive slidt af. Lakering er normalt den billigste gulvservice gulvfirmaer tilbyder.

  Gulvafslibning

  Ved gulvslibning fjernes det yderste lag af gulvet. Dermed slipper du af med ridser, pletter og andre overfladiske skader. Ofte vil dit gulv også blive lakeret efter en slibning, da bart og åbent træ har brug for beskyttelse.

  Gulvafhøvling

  En gulvafhøvling minder på mange måder om en guldafslibning. Dog vil en høvling gå dybere ned i træet. På denne måde fjernes dybere skader, eller gulvet udjævnet. Efter en gulvafhøvling blive efterfulgt af både en slibning og lakering, da træet ofte vi være råt og lettere splintret.

  Med disse informationer i tankerne, kan du nemmere afgøre hvilken service dit gulv har brug for, og arbejdet kan starte hurtigere.

  Som nævnt tidligere vil der være flere faktorer der har indflydelse på prisen af gulvservicen du ønsker. Ud over hvilken type arbejde dit gulv har behov for, har dit gulvs areal og materiale ligeledes roller at spille. Vi anbefaler derfor at du kontakter os, og deler de detaljer du måtte have med os. Hvis du har behov for det, kan vi ligeledes sende en af vores medarbejdere ud for at vurdere hvilken løsning er bedst. Ligegyldigt hvad du foretrækker, vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et gratis og uforpligtigende tilbud til dig. Sammen er vi sikre på, at vi kan finde den rette løsning til dig.

  Vores gulvmænd kører gerne forbi dig

  Nordic Gulvservice dækker det meste af midt Sjælland. Vi ligger gerne et besøg hos dig. Vi kører bl.a. ud til:

  Er din by ikke en del af vores liste, så skal du ikke være bekymret. Vi kører nemlig også ud til omliggende byer