Afslibning af gulve foretaget af professionelt firma

Trænger dit trægulv til at blive piftet op? Så kan det sandsynligvis klares med en gulvafslibning. Hos Nordic Gulvservice er vi eksperter, når det gælder professionel afslibning af gulve samt gulvafhøvling – og så endda til konkurrencedygtige priser. Derfor kan vi varetage enhver opgave på området. Vi servicerer primært kunder i og omkring Roskilde og København, men kommer også gerne over resten af Sjælland.

Vi byder på mere end 18 års erfaring inden for afslibning af gulve. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private boligejere, boligforeninger og virksomheder på hele Sjælland, som alle har været meget tilfredse med vores arbejde. Vi garanterer dig et flot og slidstærkt gulv, uanset opgaven.

Hvad koster gulvafslibning?

Det behøver ikke være dyrt at “puste” nyt liv i et gammelt gulv. Vi er kendt for at tilbyde gulvafslibning og efterbehandling til en billig pris. Hos Nordic Gulvservice er vi desuden altid klar på at give et konkurrencedygtigt tilbud på dit næste gulvprojekt.

En afslibning af gulve med en efterbehandling i form af lak eller olie er et godt bud på, hvordan dit gulv kan få nyt liv. Det mørke gulv kan blive lyst igen samt få en hvid effekt med en omgang hvid lak. Vi rådgiver naturligvis altid gerne alle vores kunder mod den bedste løsning i den pågældende situation.

Vi tager os altid tid til opgaven, og vi forlader aldrig dit gulv, før du er tilfreds med resultatet. Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os, og hør mere om gulvafhøvling eller -slibning

Har du spørgsmål til gulvafslibning eller gulvafhøvling, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 71 74 51 50 eller skrive til os på e-mail kontakt@nordicgulv.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular her på siden.

Vi vender tilbage til dig indenfor 6 timer med et tilbud på gulvafhøvling hos dig.

  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER
  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.