GULVFIRMA I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Årets Håndværker finalist 2024 trofæ

Altid kunden i centrum

3 års garanti

Vi har Elitesmiley

Vi er godt forsikret

KONTAKT OS I DAG


  Altid kunden i centrum

  3 års garanti

  Vi er godt forsikret

  Kvalitet forpligter | Trænger dit trægulv til at blive frisket op?

  I Nordic Gulvservice ved vi, hvad vi snakker om, når det gælder professionel gulvservice. Vi har nemlig mere end 15 års erfaring i branchen, som har givet os dyrtkøbte erfaringer.

  Vi er eksperter, når det kommer til gulvafslibning og gulvafhøvling, men vi har også stor erfaring med gulvreparationer, skift af gulv samt andre former for gulvarbejde.

  Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.

  Vores kunder siger

  Kvalitetsbevidst gulvarbejde til en fair pris

  Hos Nordic Gulvservice er vi stolte af vores høje faglige niveau, som gør os i stand til at levere et kvalitetsbevidst gulvarbejde.

  Vi tager os altid tid til at forstå vores kunders ønsker, så de ender med deres drømmegulv. Vi vejleder og rådgiver selvfølgelig gerne, så vi i fællesskab med vores kunder finder frem til den mest optimale løsning.

  Derudover mener vi, at at det ikke behøver at koste en formue at få liv i sit gamle gulv. Af den grund er vi kendt for at tilbyde gulvservice til en billig pris. Kontakt os gerne, så giver vi et konkurrencedygtigt tilbud.

  Nordic Gulvservice gulvmand sliber gulv med hånd
  Nordic Gulvservice gulvmand servicerer gulv

  Kontakt dit lokale gulvfirma

  - Til hele Nordsjælland & Storkøbenhavn

  Vil du også gerne have os på dit gulvprojekt? Eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

  Så kontakt os endelig på telefonen 71 74 51 50, så vi kan tage en snak med dig om dit projekt.

  Du kan også skrive til os på mail info@nordicgulv.dk eller benytte dig af knappen herunder. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.