Kvalitet forpligter | Trænger dit gamle gulv til at blive frisket op?

I Nordic Gulvservice ved vi, hvad vi snakker om, når det gælder professionel gulvservice. Vi har nemlig mere end 18 års erfaring i branchen, som har givet os dyrtkøbte erfaringer. Vi er eksperter, når det kommer til gulvafslibning og gulvafhøvling, men vi har også stor erfaring med gulvreparationer, skift af gulv samt andre former for gulvarbejde.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.

Kvalitetsbevidst gulvarbejde til en fair pris

Hos Nordic Gulvservice er vi stolte af vores høje faglige niveau, som gør os i stand til at levere et kvalitetsbevidst gulvarbejde. Vi tager os altid tid til at forstå vores kunders ønsker, så de ender med deres drømmegulv. Vi vejleder og rådgiver selvfølgelig gerne, så vi i fællesskab med vores kunder finder frem til den mest optimale løsning.

Derudover mener vi, at at det ikke behøver at koste en formue at få liv i sit gamle gulv. Af den grund er vi kendt for at tilbyde gulvservice til en billig pris. Kontakt os gerne, så giver vi et konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt dit lokale gulvfirma i Roskilde & København

Vil du også gerne have os på dit gulvprojekt? Eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os endelig på telefonen 71 74 51 50, så vi kan tage en snak med dig om dit projekt. Du kan også skrive til os på mail kontakt@nordicgulv.dk eller benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  • Vi har mere end 18 års erfaring med gulvafslibning
  • Vi tager os tid til at forstå dine ønsker, så du ender med dit drømme gulv.
  • Vi overholder altid vores aftaler og kører ikke før vi begge er tilfredse med resultatet.

Beskriv din opgave

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.