Gulvfirma i København og Nordsjælland

Kvalitet forpligter | Trænger dit trægulv til at blive frisket op?

I Nordic Gulvservice ved vi, hvad vi snakker om, når det gælder professionel gulvservice. Vi har nemlig mere end 15 års erfaring i branchen, som har givet os dyrtkøbte erfaringer.

Vi er eksperter, når det kommer til gulvafslibning og gulvafhøvling, men vi har også stor erfaring med gulvreparationer, skift af gulv samt andre former for gulvarbejde.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Kvalitetsbevidst gulvarbejde til en fair pris

  Hos Nordic Gulvservice er vi stolte af vores høje faglige niveau, som gør os i stand til at levere et kvalitetsbevidst gulvarbejde.

  Vi tager os altid tid til at forstå vores kunders ønsker, så de ender med deres drømmegulv. Vi vejleder og rådgiver selvfølgelig gerne, så vi i fællesskab med vores kunder finder frem til den mest optimale løsning.

  Derudover mener vi, at at det ikke behøver at koste en formue at få liv i sit gamle gulv. Af den grund er vi kendt for at tilbyde gulvservice til en billig pris. Kontakt os gerne, så giver vi et konkurrencedygtigt tilbud.

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt dit lokale gulvfirma

  - Til hele Nordsjælland & Storkøbenhavn

  Vil du også gerne have os på dit gulvprojekt? Eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

  Så kontakt os endelig på telefonen 71 74 51 50, så vi kan tage en snak med dig om dit projekt.

  Du kan også skrive til os på mail info@nordicgulv.dk eller benytte dig af knappen herunder. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig til gode, da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Vi lever af tilfredse kunder

  Hos Nordic Gulvservice stræber vi efter at være din foretrukne gulvmand. Vi mener ikke, at det ikke behøver at være en dyr omkostning at “puste” liv i dit gamle gulv.
   
  Af den grund tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris på vores arbejde. Ligeledes går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og vi forlader ikke dit gulv før vi begge er tilfredse med resultatet.