Hos Nordic Gulvservice arbejder vi med private boligejere, boligforeninger samt andels – og ejerforeninger. Vi har slebet gulve i mere end 18 år og har derfor stor erfaring i branchen. Har du spørgsmål, så kontakt os på 71 74 51 50

Gulvarbejde til en fair pris

Som kunde hos os, vil du blive mødt af en effektiv og erfaren gulvmand. Vi har stor erfaring med alle typer gulve og kan derfor vejlede dig i forhold til den bedst egnede løsning.

Det behøver ikke at være en dyrt at få dit gamle gulv til at se nyt ud. Vi er kendt for, at tilbyde gulvafslibning og efterbehandling til en fair pris.

Hos Nordic Gulvservice, står vi til rådighed, hvis du skal bruge et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling. Få et tilbud HER

Har du spørgsmål, så kontakt os her

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt samt giver et godt og konkurrencedygtig tilbud herpå. Du kan fange os på telefonen 71 74 51 50 eller ved at skrive til os på mail kontakt@nordicgulv.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.