Gulvbehandling udført af kompetent gulvfirma

Er dit trægulv misfarvet eller slidt? Så kan det piftes op ved hjælp af en professionel gulvbehandling. Hos Nordic Gulvservice har vi mere end 18 års erfaring med behandling af gulv, og derfor kan vi få ethvert gulv til at se ud som nyt. Vi står primært til rådighed i Roskilde og København, men vi dækker også gerne resten af Sjælland.

Vi er et professionelt gulvfirma, som gennem årene har udført mange former for gulvbehandling hos glade og tilfredse kunder. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder, hvor vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte vores gulvmand for professionel hjælp til f.eks. ludbehandling af gulv.

Få ludbehandling af gulv eller anden passende behandling

Vi bruger vores mangeårige erfaring og faglige ekspertise til at ordne dit gulv, så det kommer til at se ud som nyt igen. Vi sørger selvfølgelig altid for at sætte kundens individuelle ønsker og behov i centrum for arbejdet, så vi kan lave et tilfredsstillende stykke arbejde.

Vi tilbyder altid god inspiration og kompetent rådgivning til vores kunder, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning for dig. Sommetider er en oliebehandling af gulv den bedste løsning, mens det i andre tilfælde vil være en lakbehandling af gulv eller en ludbehandling af gulv. Uanset om vi skal anvende lud, olie eller lak, så er du garanteret et resultat af høj kvalitet til en billig pris.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for flere oplysninger om gulvbehandling

Skal vi foretage lakering af gulv hos dig, ludbehandling af gulv eller en anden professionel gulvbehandling? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi hører gerne om dine ønsker, hvorefter vi kommer ud og sammensætter en optimal løsning med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 71 74 51 50 eller på e-mail kontakt@nordicgulv.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER
  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.