Stor ekspertise inden for reperation af gulve

Alle gulvtyper kan blive udsat for skader i form af slid, forkert montering eller simpelt uheld. For at minimere risikoen for skader er det vigtigt med løbende vedligeholdelse og behandling af gulvet, alt efter type. Som din gulvmand har vi mere end 18 års erfaring med reparation af gulve, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Gennem tiden har vi hjulpet utallige privat- og erhvervskunder med at give deres gulv et nyt liv.

Vi hjælper gerne med reparation af dit gulv

Hos Nordic Gulvservice kan vi hjælpe med alt fra de mindre reparationer af gulve til de større og mere krævende opgaver. I tilfælde af vandskade, hvor gulvet er helt eller delvist ødelagt, kan vi også hjælpe. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den helt rette løsning.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for resultatet. Af den grund tager vi os tid til opgaven, og vi forlader ikke dit gulv før vi begge er tilfredse med gulvarbejdet.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et konkurrencedygtigt tilbud på reparation af gulv

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din gulvreparation – og vi giver selvfølgelig et konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Vi er til at træffe på telefon 71 74 51 50 eller på mail kontakt@nordicgulv.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI
  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.