Reparation af trægulv har vi stor ekspertise inden for

Mangler du professionel hjælp til reparation af trægulv? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Nordic Gulvservice har vi stor ekspertise inden for gulvreparation, og derfor kan vi varetage enhver opgave. Vi servicerer primært kunder i Roskilde og København, men dækker også resten af Sjælland.

Alle gulvtyper kan blive udsat for skader i form af ridser, revner, forkert montering eller simpelt uheld. For at minimere risikoen for skader er det vigtigt med løbende vedligeholdelse og behandling af gulvet, alt efter type.

Som din gulvmand har vi mere end 18 års erfaring med reparation af gulve, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private kunder og erhvervskunder med at give deres gulv et nyt liv, og vi hjælper også gerne dig med en reparation af trægulv.

Vi hjælper gerne med reparation af dit gulv

Hos Nordic Gulvservice kan vi hjælpe med alt fra de mindre reparationer af gulve til de større og mere krævende opgaver. I tilfælde af vandskade, hvor gulvet er helt eller delvist ødelagt, kan vi også hjælpe med den rette løsning.

Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den helt rette løsning. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for resultatet. Af den grund tager vi os tid til opgaven, og vi forlader ikke opgaven, før alle er tilfredse med den gulvrenovering, der er blevet udført. Uanset hvilken form for gulvreparation vi skal udføre, så kan du være sikker på at modtage en konkurrencedygtig pris her hos os.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et konkurrencedygtigt tilbud på reparation af trægulv

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din gulvreparation – og vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi er til at træffe på telefon 71 74 51 50 eller på e-mail kontakt@nordicgulv.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med en professionel reparation af trægulv.

  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI
  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.