Trænger dit gulv til en kærlig hånd?

Så kan du med fordel kontakte Nordic Gulvservice for professionel hjælp. Vi er et kompetent gulvfirma med mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Vores gulvmand varetager enhver opgave hos private og erhvervskunder i og omkring Roskilde, København og resten af Sjælland. Grundet vores mangeårige erfaring inden for faget kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved, hvad der skal til, for at dit gulv bliver så godt som nyt.

Vi har mere end 18 års erfaring i branchen

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte Nordic Gulvservice for professionel hjælp. Vi er et kompetent gulvfirma med mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Vores gulvmand varetager enhver opgave hos private og erhvervskunder i og omkring Roskilde, København og resten af Sjælland.

Grundet vores mangeårige erfaring inden for faget kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved, hvad der skal til, for at dit gulv bliver så godt som nyt.

Hvad koster en gulvlægger?

Den nøjagtige pris på en gulvlægger afhænger af forskellige elementer. Det kommer an på, hvilken opgave vores gulvmand skal løse. Hos os er du dog altid garanteret billige priser, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Vi kan varetage alle opgaver inden for:

Når du samarbejder med vores gulvfirma, er du garanteret professionelle løsninger hver gang. Vi er altid meget grundige i vores arbejde, hvilket sikrer dig holdbare løsninger. Skulle uheldet alligevel være ude, tilbyder vi altid 3 års garanti på alt arbejde.

Læs mere om vores services

Gulvafslibning

En gulvafslibning med en efterbehandling i form af lak eller olie, er et godt bud på, hvordan vi kan “puste” nyt liv i dit gamle gulv – Se vores referencer HER

Gulvreparationer

Hos Nordic Gulvservice kan vi hjælpe med de mindre reparationer af gulve samt større og mere krævende opgaver.

Skift af gulv

Vores erfaringer samt faglige viden inden for gulvservice, er din garanti for en professionel rådgivning

Kontakt vores gulvmand for et uforpligtende tilbud

Skal du have lagt nyt gulv eller have behandlet dit nuværende, så kan du med fordel få professionel hjælp fra vores gulvfirma. Vi står klar til at løse enhver opgave. Kontakt vores gulvmand på telefon+45 71 74 51 50 eller på e-mail kontakt@nordicgulv.dk, så hører du straks fra os.