Nordic Gulvservice er din garanti for et flot og slidstærkt gulv

Hos Nordic Gulvservice, er vi eksperter når det gælder professionel gulvafslibning og afhøvling af gulve. Vi byder på mere end 18 års erfaring med gulvafslibning og tilfredse kunder. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private boligejere, boligforeninger og virksomheder på hele Sjælland.

Trænger gulvene til en opfriskning?

En gulvafslibning med en efterbehandling i form af lak eller olie, er et godt bud på hvordan dit gulv kan få nyt liv. Det mørke gulv kan blive lyst igen samt få en hvid effekt med en omgang hvid lak.

Det behøver ikke være dyrt at “puste” nyt liv i et gammelt gulv. Vi er kendt for, at tilbyde gulvafslibning + efterbehandling til en fair pris. Hos Nordic Gulvservice er vi altid klar på, at give et konkurrencedygtigt tilbud på dit næste  gulvprojekt. Vi vejleder dig naturligvis gerne hvis du har behov for det.

Vi tager os tid til opgaven, og vi forlader aldrig dit gulv før du er tilfredse med resultatet.

Kontakt os på tlf

71 74 51 50

Eller udfyld kontaktformularen her på siden. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et godt tilbud på gulvafslibning

Har du spørgsmå til dit næste gulvprojekt, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 71 74 51 50 eller skrive til os på kontakt@nordicgulv.dk. Alternativt, kan du benytte kontaktformular her på siden.

Vi vender tilbage til dig indenfor 6 timer med et tilbud på opgaven.

  • VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER
  • VI HAR ELITE SMILEY PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER
  • VI ER FORSIKRET IGENNEM CODAN - HÅNDVÆRKERGARANTI

Beskriv din opgave

Erfaren gulvfirma til alle former for gulvservice

Som gulvfirma byder vi på mere end 18 års erfaring i gulvbranchen. Af den grund kan vi hjælpe med alle typer af gulve samt alle former for gulvservice. Vi er eksperter i gulvafslibning samt gulvafhøvling og efterfølgende behandling. Vi ved hvad der skal til for, at dit gulv kan blive så godt som nyt.

Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi holder til i Roskilde hvor vi dagligt servicere private boligejere, ejer og andelsboligforeninger, almennyttige boligselskaber samt virksomheder.