Gulvafslibning i Roskilde

Vi tilbyder gulvafslibning & gulvafhøvling i Roskilde

Få udført gulvafslibning & gulvhøvling hos dit lokale gulvfirma i Roskilde

Skal du bruge en gulvafslibning eller gulvhøvling og af den grund er på udkig efter en gulvmand i Roskilde? Hos Nordic Gulvservice har vi mere end 15 erfaringer i gulvbranchen og er eksperter i gulvafslibning, gulvafhøvling samt efterfølgende behandling.

Nordic Gulvservice er dit lokale og erfarent gulvfirma i Roskilde. Vores team består af dygtige og faglærte gulvmænd, som varetager alle typer gulvopgaver. Vi tilbyder vores gulvservice til både erhvervskunder og private i Roskilde og nærliggende byer.

Vores ekspertise ligger i gulvservice, vi ved derfor hvordan gulvarbejdet skal udføres, så dit gulv bliver så godt som nyt. Vi har gennem vores mange år i branchen, hjulpet en lang række kunder med afslibning af deres gulve.

Vi har modtaget årets håndværker, på Anmeld-håndværker, af vores mange tilfredse kunder. Vi har derudover modtaget en elitesmiley – så kan du med sikkerhed varetage dit gulvprojekt i vores hænder.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Gulvafslibning i Roskilde til fair priser

  Vi hos Nordic Gulvservice har stor erfaring med alle gulvtyper og vi kan derfor rådgive og vejlede dig til at finde den optimale gulvløsning som passer til dine ønsker og behov.

  Vi er et professionelt gulvfirma. Du kan derfor altid forvente en dygtig gulvmand, til din afslibning af gulv og gulvafhøvling i Roskilde.

  Det kan være dyrt at udskifte dit gulv, men det er i mange tilfælde ikke nødvendigt. Ofte kan du nøjes med en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Nordic Gulvservice er kendt for at have fair gulvafhøvling og gulvafslibning priser.

  Kunne du tænke dig et tilbud på gulvservice, så står vi altid til rådighed for at udarbejde en god pris på gulvafslibning, gulvafhøvling og en efterfølgende efterbehandling.

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os

  Lokalt gulvfirma i Roskilde

  Som dit lokale gulvfirma i Roskilde og vi byder dig på 15 års erfaring i gulvbranchen. Du kan derfor forvente en professionel gulvmand, der kan hjælpe med alle typer gulvservice.

  Vi er eksperter i afslibning af gulve samt gulvafhøvling og efterbehandlinger af gulve.

  Vi har derfor den ekspertise der skal til, for at gøre dit gulv, så god som nyt igen.

  Hvorfor vælge os

  Mere end 18 års erfaring

  Vi har mere end 18 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Din tilfredshed er vores første prioritet

  Hos Nordic Gulvservice er vores fornemmeste opgave at gøre vores kunder tilfredse. Vi er derfor tilknyttet Anmeld Håndværker, så vores kunder har mulighed for at bedømme vores arbejde.

  Dette betyder at du som kunde har muligheden for at bedømme os på vores kommunikation, pris, oprydning overholdelse af aftaler og din generelle tilfredshed.

   

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.