Gulvafslibning i København

Få et samarbejde med en professionel gulvmand i dag
Vi tilbyder gulvafslibning & gulvafhøvling i København

Gulvafslibning og gulvafhøvling i København

Har tiden sat sit præg på dit trægulv og gjort det slidt og kedeligt at se på? Eller har du netop overtaget en ny bolig, som trænger til en større renovering og af den grund godt kunne bruge hjælpende hånd fra en professionel gulvmand? Så tilbyder vi hos Nordic Gulvservice dygtige og erfarne gulvmænd til dit gulvprojekt.

Vores gulvmænd i København har mere end 18 års erfaring med nedslibning af trægulve og kan tilbyde dig gulvafslibning og gulvafhøvling af høj kvalitet, med en dertil efterbehandling for langtidsholdbare resultater.

Nordic Gulvservice er et lokalt gulvfirma i Roskilde, som har været 15 år i gulvbranchen. Vores gulvmænd dækker hele Midtsjælland og kører derudover gerne til København for at leverer kvalitetsbevidst afslibning af gulve. Vores dygtige team af består af faglærte og professionelle gulvmænd, som varetager alle slags gulvopgaver, til både erhvervsdrivende kunder og privatboligejere i hele København og omegn.

Udover at levere et kvalitetsdygtigt resultat, så er vores vigtigste mål at gøre vores kunder tilfredse med gulvopgaven. Vi er derfor dybt taknemlig for at blive kåret som årets håndværker, på Anmeld-håndværker, af vores kunder. 

Vi har et stort engagement for faget og prisen afspejler blot vores passion for at gøre et kvalitetsrigtigt gulvarbejde for vores kunder. Vi har derudover modtaget en elitesmiley – så kan du med sikkerhed varetage dit gulvprojekt i vores hænder.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Få en fair pris på slibning af gulve

  Vi hos Nordic Gulvservice har gennem vores 15 år i gulvbranchen fået en stor erfaring med gulvopgaver og har derfor stor ekspertise i gulvafslibning og gulvafhøvling i København.

  Med vores kendskab til faget er vi i stand til at vejlede og rådgive dig til at finde en optimal løsning til din afslibning af gulv, som passer til dine ønsker og forventninger.

  Priser på gulvafslibning afhænger alt efter omfanget af gulvopgaven og valg af materiale. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed for at udarbejde en uforpligtende tilbud, så du kan få en fair pris på gulvafslibning, gulvafhøvling og en efterfølgende efterbehandling.

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os

  Giv dit gulv nyt liv med en gulvslibning

  Dit trægulv er måske blevet så slidt og skævt, at du kunne tænke dig at få udskiftet det. Det kan være dyrt at få udskiftet hele gulvet og måske ikke engang nødvendigt. Vi tilbyder gulvafhøvling i København, hvor du kan få høvlet dit trægulv ned, så det bliver en faldoverflade igen.

  Derefter anbefaler vi at få udført en efterbehandling af gulvet, så den få em flot og mat udseende der holder i mange år frem.

  Hvorfor vælge os

  Mere end 18 års erfaring

  Vi har mere end 18 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Din tilfredshed er det vigtigste hos os

  Vores fornemmeste mål er at gøre dig som kunde tilfreds. Vi forsøger der altid at yde den bedste service, så du står tilbage med et trægulv du kan være stolt af. Af den grund er vi hos Nordic Gulvservice tilmeldt Anmeld Håndværker, så du som kunde har muligheden for at bedømme vores gulvarbejde.

  Du som kunde har derfor altid muligheden for at bedømme os på vores kommunikation, priser, oprydning, overholdelse af aftaler og din generelle tilfredshed.

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.