Gulvafslibning i Frederikssund

Står du og trænger til at give dit gulv et nyt liv? Eller skal du istandsætte din bolig inden et salg og derved øge værdien? I så fald er Nordic Gulve din lokale gulvmand i Frederikssund.

Gulvafslibning & Gulvafhøvling professionelt udført i Frederiksund

Hos Nordic Gulvservice er vi dine lokale fagmænd i Frederikssund. Vi har igennem de sidste 15 år arbejdet specifikt med gulvtyperne lagt i området. For os er et gammelt gulv ikke blot et gulv, men en historie fra en anden tid. Mange gulve holder nemlig i flere årtier, og der kan i takt med bolig trends hurtigt blive skiftet ud i, metoder, materialer og vedligeholdelses behandlinger, når der bliver lagt gulve. 
Derfor uddanner vi os altid inden for vores fag, og sætter stor stolthed i at kunne varetage netop din unikke opgave, skulle du have et behov for gulvslibning, Afhøvling eller andet i Frederikssund.

Hos Nordic Gulvservice sætter vi stor stolthed i at være dit lokale og erfarende gulvfirma i Frederikssund. Vores team består af dygtige og faglærte gulvmænd, som varetager alle typer gulvopgaver. 

Igennem 15 år har Nordic Gulvservice, med vores professionelle og faglærte gulvmænd, arbejdet med afslibning, høvling og montering af gulve. Vi kører gerne ekstra langt for at varetage dine gulv ønsker og behov. Står du som erhvervsdrivende og ønsker professionel gulvslibning til konkurrence dygtige priser. Så tilbyder vi heldigvis, vores service til både erhvervsdrivende kunder samt private boligejere og varetager alle slags gulvopgaver. Vi har stolt modtaget årets håndværker, på Anmeld-håndværker, af vores mange tilfredse kunder. Yderligere har vi modtaget en elitesmiley – så kan du med sikkerhed varetage dit gulvprojekt i vores hænder.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Gulvhøvling Frederikssund

  Vi har som sagt et stort katalog af erfaringer og kontakter i Frederikssund. Derfor har vi også de fornødne kompetencer, der skal til for at løfte netop din gulvopgave. For os er Frederikssund forbundet med hygge og traditionelt lagte trægulve. 

  Det er typisk i sommerhuse og kolonihave huse, hvor traditionelle plankegulve er lagt. Disse gulve er utroligt holdbare og billige at producere, men trænger ret hurtigt til en gulvhøvling eller gulvafslibning. derfor tilbyder vi for eksempel top professionel gulvafhøvling af netop dit gulv.
  En almen udfordring vi ser i området, er tilføjelsen af gulvtæpper på gulve, der ellers trænger til at blive slebet. Dette kan skabe fugt og yderligere skade gulvet, så det i sidste ende helt skal fjernes og bygges på ny.

  Det er vigtigt at understrege at ingen gulv opgave er for lille eller for stor, og vi vil være stolte af at varetage netop dit gulvs vedligeholdelses behandling. Står du derfor, eksempelvis med et gammelt sommerhusgulv der trænger til at blive frisket op, så tøv ikke med at kontakte Nordic Gulvservice i dag.
  Reference fra de andre sider

  Fair Pris på Gulvslibning og Gulvafhøvling

  Priser på gulvafslibning afhænger alt efter omfanget af opgaven, areal, materiale, efterbehandling, tidsperiode mm. Derfor kan vi ikke oprette en generel prisliste, da du som kunde hos os, fortjener en gennemsigtig pris, til netop dine ønsker. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Vi står altid til rådighed for at udarbejde en uforpligtende tilbud, så du kan få en fair pris på gulvafslibning, gulvafhøvling og en efterfølgende efterbehandling.

  Med mere end 15 års erfaring i branchen, har vi her hos Nordic Gulvservice alle de nødvendige kompetencer og ekspertise i gulvafslibning og gulvafhøvling i Frederikssund. Med vores kendskab til faget er vi i stand til at vejlede og rådgive dig til at finde en optimal løsning til din afslibning af gulv, som passer til dine ønsker og forventninger. Igennem vores tid i branchen har vi fået etableret et stort og sundt netværk af materiale leverandører, og kan derfor garantere at vi altid presser priserne i bund.

  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Kontakt os

  Din tilfredshed er det vigtigste hos os

  Vores fornemmeste mål er at gøre dig som kunde tilfreds. Vi forsøger der altid at yde den bedste service, så du står tilbage med et trægulv du kan være stolt af. Af den grund er vi hos Nordic Gulvservice tilmeldt Anmeld Håndværker, så du som kunde har muligheden for at bedømme vores gulvarbejde.

  Du som kunde har derfor altid muligheden for at bedømme os på vores kommunikation, priser, oprydning, overholdelse af aftaler og din generelle tilfredshed.

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.