Gulvafslibning Hvidovre

Er gulvet begyndt at se kedeligt og slidt ud? Så lad et professionelt gulvfirma hjælpe dig! Hos Nordic Gulvservice er vi eksperter i gulvafslibning og har mere end 18 års erfaring med gulvafslibning i Hvidovre. Hvis du kontakter os i dag, skal vi gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Professionel gulvafslibning i Hvidovre

Vi er et erfarent gulvfirma med brede kompetencer og arbejder ud fra et solidt, professionelt grundlag. Vi laver alle opgaver inden for gulvarbejde og servicerer private såvel som erhvervskunder. 

Med en professionel gulvafslibning i Hvidovre, giver vi dit gulv nyt liv og får det til at se ud som nyt. Vi sørger yderligere for den rette efterbehandling af dit gulv, så du får et holdbart resultat, som du kan nyde i lang tid fremover.

Vores medarbejdere er alle erfarne fagmænd med ekspertise i gulvafslibning. Vi anvender altid de bedste teknikker og metoder til afslibning af dit gulv. Det garanterer dig et professionelt og tilfredsstillende resultat, når du lader Nordic Gulvservice stå for din gulvafslibning i Hvidovre. 

Vi gør en dyd ud af, at lytte til dine input og ønsker og rådgiver altid ud fra et fagligt standpunkt, så du får den bedste løsning til dine behov. 

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Erfarent og alsidigt gulvfirma

  Vi har over 18 års brancheerfaring, og over årene har vi prøvet lid af det hele. Med al vores tid i branchen har vi skærpet vores kompetencer inden for alle typer af gulvopgaver og kan blandt andet hjælpe dig med:

  Uanset hvad du har brug for hjælp til, står vores dygtige kolleger klar til at hjælpe dig i mål. Som noget helt særligt hos Nordic Gulvservice, tilbyder vi 3 års garanti på alt udført arbejde – fordi din tilfredshed er vores 1. prioritet.

  Hvad koster en gulvafslibning i Hvidovre?

  Prisen for en gulvafslibning i Hvidovre er meget variabel. Prisen er blandt andet afhængig af projektets omfang, herunder arealet af det gulv der skal afslibes. Gulvets materiale spiller også ind på prisen, da visse gulvtyper er sværere at arbejde med end andre. Hvis du skal have efterbehandlet gulvet – og hvilken behandlingsform du vælger – lægger det også en smule til den samlede udgift.

  Vi har dog yderst konkurrencedygtige priser og garanterer altid et upåklageligt resultat. Kontakt os i dag, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din opgave.  

  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 18 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Kontakt os

  Få et stærkt tilbud på gulvafslibning i Hvidovre

  Vi stræber altid efter at have glade og tilfredse kunder. Det udmønter sig blandt andet i fokus på den gode kundedialog, og selvfølgelig at vi leverer et godt stykke arbejde – hver gang. Vi er derfor ekstremt stolte over, at være blevet kåret som årets håndværker af vores kunder. 

  Vi er passionerede omkring vores faglighed og udfører vores arbejde med stolthed. Derfor er kundetilfredshed ekstremt vigtigt for os og vi er glade for at blive anerkendt af vores kunder. 

  Er du vores næste glade kunde, og skal Nordic Gulvservice stå for din gulvafslibning i Hvidovre? Så synes vi du skal kontakte os med det samme. Du kan altid ringe til os på telefon 71 74 51 50 eller skrive til os på mail info@nordicgulv.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på siden, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.