Gulvafslibning i Holbæk

Vi tilbyder gulvafslibning & gulvafhøvling i Holbæk

Gulvafhøvling og gulvafslibning nær Holbæk

Trænger dine gamle gulve til en gulvhøvling eller afslibning, eller har du lige overtaget en ny bolig der skal renoveres omkring Holbæk? Så har vi hos Nordic Gulvservice mere end 15 års erfaring i gulvbranchen og er eksperter i gulvafslibning, gulvafhøvling samt efterfølgende behandling. 

Nordic Gulvservice er dit lokale og erfarent gulvfirma i Holbæk. Vores team består af dygtige og faglærte gulvmænd, som varetager alle typer gulvopgaver.

Igennem 15 år har Nordic Gulvservice, med vores faglærte samt professionelle gulvmænd, arbejdet med afslibning af gulve i hele Midtsjælland og kører derudover gerne til København for at levere kvalitets samt prisbevidste afslibninger af gulve.

Vi tilbyder vores service til både erhvervsdrivende kunder samt private boligejere og varetager alle slags gulvopgaver.

Vi har modtaget årets håndværker, på Anmeld-håndværker, af vores mange tilfredse kunder. Vi har derudover modtaget en elitesmiley – så kan du med sikkerhed varetage dit gulvprojekt i vores hænder.

 

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Et lokalt gulvfirma nær Holbæk

  Som dit lokale gulvfirma nær Holbæk har vi mere end 15 års erfaring med erhverv og private boliger i gulvbranchen. Du kan derfor roligt kontakte os med dine ønsker eller udfordringer og altid forvente en professionel gulvmand, der kan hjælpe med alle typer gulvservice.

  Med vores fagprofessionelle gulvmænd og store ekspertise, har vi derfor altid en god løsning på dine gulvproblemer.

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os

  Fair priser på gulvafhøvling i Holbæk

  Der kan være mange uforudsete omkostninger ved renovationer, men hos Nordic Gulvservice er vi 100% transparente med vores konkurrencedygtige priser på gulvslibning.

  Vores fagudlærte og professionelle gulvmænd har stor erfaring med alle gulvtyper, og vi kan derfor med stolthed rådgive samt vejlede dig i den optimale gulvløsning på dine ønsker og behov

  Vi har et stort engagement for faget og prisen afspejler blot vores passion for at gøre et kvalitetsrigtigt gulvarbejde for vores kunder. Vi har derudover modtaget en elitesmiley – så kan du med sikkerhed varetage dit gulvprojekt i vores hænder.

  Kunne du tænke dig et tilbud på gulvservice, så står vi altid til rådighed for at udarbejde en god pris på gulvafslibning, gulvafhøvling og en efterfølgende efterbehandling.

  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Din tilfredshed er vores første prioritet

  Hos Nordic Gulvservice er vores fornemmeste opgave at gøre vores kunder tilfredse. Vi er derfor tilknyttet Anmeld Håndværker, så vores kunder har mulighed for at bedømme vores arbejde.

  Dette betyder at du som kunde har muligheden for at bedømme os på vores kommunikation, pris, oprydning overholdelse af aftaler og din generelle tilfredshed.

   

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.

  Mvh. Henrik – Administration & Salg