Gulvafslibning Ringsted

Få et samarbejde med en professionel gulvmand i dag
Vi tilbyder gulvafslibning & gulvafhøvling i Ringsted

Gulvafslibning og gulvafhøvling i Ringsted

Der kan være mange gode grunde til at overveje at få slebet sine gulve. Det kan være at du står og overvejer at sælge og i forbindelse vil øge værdien på din bolig, eller det kan også være at du bare ønsker at friske husets udseende op. uanset hvilke grundlag du skulle have, så kan vi hos Nordic Gulvservice bringe dine gulve tilbage til deres storhedstid. Med vores lokale gulvslibere i Ringsted, får du ikke blot et friskt slebet gulv, men stor ekspertise og erfaring med netop de gulvtyper der kendetegner området. 

Når vi har slebet dine gulve, vil du ikke kunne se at de nogensinde har været hverken slidte eller trætte. I stedet vil de fremstå så gode som da gulvet allerførst blev lagt. 

Vi sætter en ære i at få det bedste frem i dit trægulv, og vi er eksperter i hvordan man forvandler trægulve fra slidte og trætte til friske og indbydende. Når du overlader gulvafslibningen til os, overlader du dit hjems brædder til trygge og kyndige hænder. Det er vigtigt for os at du kan stole på at dine gulve er i kompetente og professionelle hænder, uanset om du skal have foretaget gulvafslibning, sæbebehandling eller noget tredje. 

vi tilbyder ikke kun gulvafslibning i Ringsted, men også i hele København samt Midtsjælland. Du kan også kontakte os i dag og få et 100% uforpligtende og gratis tilbud på gulvafslibning.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Priser på afslibning af gulve i Ringsted

  Hos Nordic gulvservice, har vi ingen fast pris på gulvslibning, gulvafhøvling og gulvbehandlinger i Ringsted. Vi mener ikke at man kan fastprissætte kvalitetsarbejde, på et produkt der er så forskelligt som et gulv. Derfor er prisen afhængig af bl.a. gulvtypen og størrelsen på arealet. 

  Prisen afhænger også af hvilken tilstand dit nuværende gulv er i. Mængden af udstyr og efterbehandling påvirker prisen yderligere, og derfor er vi altid i tæt dialog med dig, så prisen er helt gennemsigtigt. 

  Hvis dit gulv har dybere ridser og/eller revner anbefaler vi typisk en afhøvling af gulvet før en gulvafslibning. Dette giver et flottere finish og et bedre resultat. 

  Med vores vidtrækkende faglighed, kan vi rådgive og vejlede dig til det optimale resultat for din gulvafslibning, der passer til lige hvad du forestiller dig. Lyder det som om at vi kan varetage din gulvopgave, så kontakt os i dag. Vi er altid klar til at rådgive og udarbejde netop dit gulvprojekt.

   

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os
  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Gulvafslibning i Ringsted - Vi prioritere dig

  Hos Nordic Gulvservice er det vigtigste for os, at du som kunde er tilfreds. Vores mission er derfor altid at yde den bedste service, rådgivning og udførelse af en gulvafslibning i Ringsted. Vi går ikke før der er et resultat alle parter kan være stolte af. Hos Nordic Gulvservice, er vi yderligere tilmeldt Anmeld Håndværker, der giver dig mulighed for at vurdere vores arbejde. 

  Som kunde er det derfor altid muligt for dig at bedømme vores kommunikation, oprydning, priser, overholdelse af aftaler og vores generelle indsats. 

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.