Gulvafslibning Amager

Med over 15 års erfaring indenfor gulvafslibning Amager,
kan du være sikker på at få et godt resultat ved at bruge os.

Hvornår skal man have gulvafslibning?

Når man har brugt et gulv i lang tid, bliver gulvet slidt og trægt at se på. Det kan gøre at selve rummet, som gulvet er i, kan komme til at virke mat. Hvis gulvet virker fladtrådt, kan selv de flotteste møbler ikke løfte rummets udseende. 

Det er dog, i de fleste tilfælde, ikke nødvendigt at få et helt nyt gulv, for at få det til at se flot og skinnende ud. Ud fra vores kendskab til boliger i København, har vi i de fleste tilfælde, løst problemet på København og Amager med afslibning gulve. 
 
Der er mange ældre boliger i Amager, hvilket inkluderer gulvene, der igennem årene ofte er ret slidte at se på. De gulvafslibninger på Amager vi har foretaget, har efterfølgende fået en smuk og glat overfladebehandling. Således bliver det endelige resultat, et gulv der er ligeså funklende, som jeres pæneste porcelæn. 
Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Hvornår skal man have gulvafhøvling?

  Der er dog gulve på Amager, der kan være meget medtagne og have mange ujævnheder. Derfor kan man opleve, at en gulvafslibning ikke altid er nok. Der kan man se på muligheden for få en særlig gulvafhøvling i stedet for. 

  Når det kommer til gulvafhøvling på Amager, skal man være opmærksom på, at noget af trægulvet simpelthen bliver høvlet væk. Således siger det sig selv, at det ikke er en behandling, man kan udsætte sit gulv for ligeså ofte som eksempelvis en gulvafslibning.
   
  Hvis gulvet er meget medtaget, så skal måske have et helt nyt gulv. I de fleste tilfælde kan en gulvafhøvling, dog være en rigtig god løsning til meget medtagede gulve. Denne løsning kan udjævne gulvet og gøre at træet virker friskt og nyt. Efter afhøvlingen kommer en efterbehandling med eksempelvis lak, der får gulvet til at fremstå nypoleret og lækkert. 
   
  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os
  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Få en god pris på gulvafslibning Amager

  Der er ikke to gulve, der er ens. Det gør også at gulvafslibning priser kan variere fra gulv til gulv. Vi har i årevis udført gulvslibning på Amager af alle mulige typer af trægulve, i rum og lokaler i forskellige former og størrelser. 

  Således har vores gode lokal kendskab til gulvafslibning på Amager gjort, at der stort set ikke er nogen opgave, når det kommer til afslibning af gulve på Amager, der kan overraske os. 

  Derfor er vi ret hurtige og effektive når det kommer til afslibning af gulv, og dette giver dig som kunde, muligheden for at få en rigtig god pris på gulvafslibning på Amager. Bare ring og hør nærmere

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.

  Mvh. Henrik – Administration & Salg