Gulvafslibning Glostrup

Skal du have professionel hjælp til din gulvafslibning i Glostrup? Så er Nordic Gulvservice dit foretrukne valg. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og kan med garanti også klare din opgave.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Få en professionel gulvafslibning i Glostrup

Hos Nordic Gulvservice finder du et kompetent og professionelt gulvfirma, der har mere end 15 års erfaring i branchen. Vi udfører alle typer opgaver inden for gulvfaget, og hjælper både privat- og erhvervskunder. Vi sikrer med en afslibning af gulvet, at det kommer til at fremstå flot, samt at det får den rigtige efterbehandling. Det er din garanti for en gulvafslibning i Glostrup, du med sikkerhed bliver glad for.

Vores erfarne fagmænd er eksperter i gulvafslibning og gulvafhøvling i Glostrup, og sørger for, at dit gulv kommer til at fremstå som nyt. Du kan være sikker på, at vores dygtige medarbejdere altid anvender de seneste metoder til afslibning af dit gulv. Vi vil altid lytte til, hvilke ønsker du har, men samtidig også rådgive dig, så du får den mest optimale løsning. På den måde kommer vi sammen i mål med dit projekt, så dit gulv kan blive så godt som nyt.

Kontakt os allerede i dag, så skræddersyer vi et 100% uforpligtende tilbud.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Gulvfirma med alsidige kompetencer

  Med vores mere end 15 års erfaring i gulvbranchen, har vi løst et utal af forskellige opgaver. Derfor har vi også de nødvendige kompetencer til at varetage alle typer af opgaver inden for faget.

  Vi kan bl.a. hjælpe med:

  Står din specifikke opgave ikke ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Ovenstående er kun et udpluk af hvilke opgaver vi typisk udfører, da vi varetager en bred vifte af forskellige opgaver. 

  Uanset hvilket projekt du skal have løst, så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Din tilfredshed er vores største prioritet, og derfor har vi bl.a. også 3 års garanti på alt udført arbejde.

  Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan komme i mål med dit projekt.

  Gulvafslibning pris

  Det kan være svært at give dig en præcis pris på din gulvafslibning, før vi kender til projektets omfang og størrelse. Prisen afhænger i høj grad af antal kvadratmeter, materiale og efterbehandling. 

  Vi kan derfor ikke lave en generel prisliste, da det afhænger af dine specifikke ønsker. Uanset størrelsen på dit projekt, kan du forvente en gulvafslibning i Glostrup af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

  Derudover får du 3 års garanti på alt udført arbejde, og skulle der mod forventning opstå nogle problemer, er vi forsikret gennem Codan. Du kan derfor trygt overlade din gulvafslibning til os. Vi sikrer et veludført stykke arbejde, du med garanti vil blive glad for.

  Hvorfor vælge os

  Mere end 15 års erfaring

  Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Kontakt os

  Få et tilbud på din gulvafslibning i Glostrup

  Skal vi hjælpe med din gulvafslibning i Glostrup? Så kontakt os allerede i dag. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig og varetage din opgave. 

  Du kan ringe til os på telefon 71 74 51 50 eller skrive til os på mail info@nordicgulv.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet tilbud på din opgave.

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.

  Mvh. Henrik – Administration & Salg

   Nordic gulvmand