Gulvafslibning i Farum

Få et samarbejde med en professionel gulvmand i dag
Vi tilbyder gulvafslibning & gulvafhøvling i Farum

Gulvafslibning og gulvafhøvling i Farum

Sidder du og drømmer dig tilbage til den gang dine trægulve var flotte og indbydende? Hvis tiden siden da har sat sine spor, kan vi hos Nordic Gulvservice bringe dine gulve tilbage til deres storhedstid.

Når vi har slebet dine gulve, vil du ikke kunne se at de nogensinde har været hverken slidte eller trætte. I stedet vil de fremstå så gode som da gulvet allerførst blev lagt.

Hos Nordic Gulvservice, har vi igennem de sidste 15 år tilegnet os en stor mængde erfaring inden for trægulve. Vi er meget passionerede omkring arbejde med trægulve, og vores hverdag er altid fyldt med slibning og lakering af gulve. Vi sætter en ære i at få det bedste frem i dit trægulv, og vi er eksperter i hvordan man forvandler trægulve fra slidte og trætte til friske og indbydende.

Hvis du overlader gulvafslibningen til os, kan du med sikkerhed føle dig tryg. Du kan stole på at dine gulve er i kompetente og professionelle hænder, uanset om du skal have foretaget gulvafslibning, sæbebehandling eller noget tredje. 

vi tilbyder ikke kun gulvafslibning i Farum, men også i København og Midtsjælland. Kontakt os i dag og få et 100% uforpligtende og gratis tilbud på gulvafslibning.

Din garanti - Smiley håndværk
Årets håndværker pris
Elitehåndværker certifikat

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer

  Priser på afslibning af gulve i Farum

  Hos Nordic gulvservic, har vi ingen fast pris på gulvslibning, gulvafhøvling og gulvbehandlinger. 

  Prisen fastsættes i stedet på baggrund af bl.a. gulvtypen og størrelsen på arealet. 

  Yderligere er tilstanden af dit nuværende gulv også betydelig for den samlede pris, samt hvilken efterbehandling dit trægulv skal have. 

  Hvis dit gulv har dybere ridser og/eller revner anbefaler vi typisk en afhøvling af gulvet før en gulvafslibning. Dette giver et flottere finish og et bedre resultat. 

  Med vores vidtrækkende faglighed, kan vi rådgive og vejlede dig til det optimale resultat for din gulvafslibning, der passer til lige hvad du forestiller dig. 

  Lyder det interessant, så skriv eller ring til os i dag, så kan vi hurtigt og nemt give dig et tilbud på dit gulvprojekt.

   

  71745150

  Ring til os

  Facebook

  Følg os

  Kontakt os
  Hvorfor vælge os

  Mere end 18 års erfaring

  Vi har mere end 18 års erfaring med forskellige former for gulvservice. Det kommer dig tilgode da vi er specialister i hvad vi laver!

  3 års garanti

  Du får 3 års garanti på vores arbejde. Vi står derfor altid inde for det vi afleverer til dig!

  Vi har Elitesmiley

  Vores elitesmiley på anmeld-håndværker.dk er vi meget stolte af, det viser at vores kunder meget tilfredse med os!

  Vi er godt forsikret

  Vi er forsikret gennem Codan - Håndværkergaranti, det giver tryghed til dig

  Gulvafslibning i Farum - Vi prioriterer din bedste løsning

  Det vigtigste for os er at du som kunde er tilfreds. Vi yder derfor altid den bedste service, så du efterlades med et resultat alle parter kan være stolte af. Hos Nordic Gulvservice, er vi yderligere tilmeldt Anmeld Håndværker, der giver dig mulighed for at vurdere vores arbejde. 

  Som kunde er det derfor altid muligt for dig at bedømme vores kommunikation, oprydning, priser, overholdelse af aftaler og vores generelle indsats. 

  Velkommen til Nordic Gulvservice, mit navn er Henrik. Hos Nordic Gulvservice lever vi af tilfredse kunder og rådgiver gerne i forhold til behandling.

  Har du spørgsmål til din opgave eller ønsker du et tilbud, så skriv dit navn og telefonnummer så ringer vi dig op.